Meet the team!

Meet the team!
Team
Anja

De woninginrichting is voor Anja niet vreemd. Met haar jarenlange ervaring heeft zij het winkel team opgeleid zoals het nu staat. Van gordijnen tot kleuradvies, Anja staat je graag te woord. Crossfit is haar ding en dat doet deze fanatiekeling dan ook graag!

Team
Fiona

De creatieve tak van onze winkel. Zie je weer een nieuwe lamp hangen, een te gek behangetje op de muur of is de hele etalage weer omgetoverd? Dat is Fiona geweest! Zij zorgt ervoor dat onze winkel er altijd up-to-date uit ziet. Ook wanneer je een project hebt, kan Fiona je daar goed bij helpen. Zij denkt altijd net even out-of-the-box en je zult versteld staan van het resultaat!

Team
Ramona

Onze pilaar van de backoffice. Maar ook voor interieuradvies en een gezellig praatje is zij altijd te porren! Oplossingsgericht en goedlachs, dat is wie zij is! Zie je het Woonunit sportshirt voorbijrennen? Dan is dat vast en zeker onze Ramona!

Team
Tess

Vrijwel vanuit de schoolbanken bij De Woonunit terecht gekomen, klantcontact is iets wat zij erg leuk vindt in haar werk. Leergierig als zij is, leert zij de ins en outs van het vak. Voor advies en uitleg over alle mogelijkheden die De Woonunit biedt, kun je haar aanschieten.

Team
André

Onze rots in de branding! Jarenlange ervaring in de woninginrichting en sinds 2021 aangesloten bij ons team. Op het gebied van buitenzonwering is Andre dé specialist. Wanneer hij klaar is met het werk, gaat deze bezige bij door met zijn hobby: rennen met zijn paard!

Team
Leon

De man die overal een oplossing voor heeft! Samen met Bas staat hij aan het roer van de onderneming en komen er regelmatig nieuwe ideeën op. Naast het werk vindt Leon zijn ontspanning in yoga en duiken!

Team
Bas

De spil van deze onderneming en bovendien een zeer goede stoffeerder. Sinds november 2008 zijn Bas en Leon jarenlang als duo werkzaam geweest onder de naam Bas en Leon Woning- en Projectstoffering. Uit deze samenwerking is De Woonunit ontstaan! In zijn vrije tijd rijdt Bas op zijn motor.

Team
Cross

Met zijn 20 jaar oud onze jongste stoffeerder, die al aardig zijn mannetje staat! De kneepjes van het vak worden hem geleerd en je zult hem op verschillende klussen tegenkomen. Cross is fanatiek voetballer bij HCSC en is daar in het weekend regelmatig te vinden.

Samen maken we er een droomhuis van!

1 E1686655866892

Advies

In de winkel bespreken wij de woonwensen en adviseren wij je. Indien gewenst, maken wij een vrijblijvende inmeetafspraak voor een offerte op maat.

2 E1686655873983

Offerte

Je krijgt een vrijblijvende offerte opgestuurd van ons. Wanneer je akkoord gaat met de offerte, maken wij in samenspraak een planning.

3 E1686655883883

Afspraak

Onze stoffeerders komen op de afgesproken datum en tijd langs.

Onze stoffeerders komen op de afgesproken datum en tijd langs.