FAQ

Zie hier de meest gestelde vragen van De Woonunit.

Algemeen

Wat kost het om een offerte aan te vragen?

Wij komen kosteloos en vrijblijvend bij je inmeten en brengen aan de hand van deze maten een exacte offerte uit. Zie je er toch vanaf? Dan zitten hier geen kosten aan verbonden.

Ik heb een nieuwbouwhuis gekocht en ik overzie de planning niet, kunnen jullie mij daarbij helpen?

Daar kunnen wij zeker bij helpen. Wij adviseren met materiaalkeuzes en een planning. Er is immers zoveel om rekening mee te houden. Het beste kun je hiervoor even een afspraak maken met een van onze adviseurs, zodat wij tijd voor je reserveren.

Wat is de levertijd voor mijn product?

Daar kunnen wij momenteel geen concreet antwoord op geven. Door grondstoffen tekorten verschilt dit per product. Wel kunnen wij zien of het product op voorraad is en aan de hand daarvan een indicatie van de levertijd aangeven.

Kunnen jullie over 2 weken de vloer leggen of de zonwering monteren?

Dit is een vraag die wij veel krijgen. Wij snappen dat je enthousiast bent wanneer de vloer eenmaal is uitgekozen en je je zinnen daarop hebt gezet. Echter zijn wij gebonden aan eventuele levertijden en werkt onze planning veelal weken vooruit. Ons advies is daarom om tijdig te informeren. Uiteraard doen wij ons uiterste best om jouw wensen te vervullen!

Staat je vraag er niet tussen?

Wij hebben veel kennis en ideeën om van jouw huis een droomhuis te maken!