Vloeren bij De Woonunit

Vloeren

Vloeren van de Woonunit

Vloeren zijn een essentieel onderdeel van elke leefruimte in huis. Ze bieden niet alleen een stevige ondergrond om op te lopen, maar dragen ook bij aan de algehele sfeer en stijl van een kamer. Met de vele mogelijkheden aan materiaal, kleur en afwerking is het soms lastig om te bepalen wat voor u de juiste keuze is. Ontdek ons uitgebreide assortiment vloeren of plan een vrijblijvend adviesgesprek. Dan helpen wij u verder naar de vloer die past bij uw stijl en behoeften.

 

Welke typen vloeren zijn er?

Bij de Woonunit bieden wij meerdere opties voor verschillende soorten vloeren. Ontdek de voordelen en eigenschappen van elke soort vloer.

PVC: PVC staat bekend om de hoge mate van duurzaamheid. Daarnaast zijn deze vloeren erg onderhoudsvriendelijk en waterbestendig. Ook is PVC verkrijgbaar in veel verschillende varianten en stijlen. Bekijk hier meer over PVC.
Laminaat: Deze vloeren combineren de uitstraling van hout met de voordelen van synthetisch materiaal. Betaalbaar, gemakkelijk te installeren en met minimaal onderhoud kan dit de perfecte optie zijn voor in huis. Meer informatie over ons laminaat vind je hier.
Tapijt: Met tapijt in huis voeg je comfort en warmte toe aan elke ruimte. Tapijt is verkrijgbaar in verschillende kleuren, texturen en patronen. Ideaal voor het dempen van geluid in bijvoorbeeld de slaapkamer. Bekijk ons aanbod.
Vinyl: Vloeren van vinyl zijn uiterst geschikt voor ruimtes zoals keukens of badkamers. Dit veelzijdige materiaal is makkelijk schoon te maken, duurzaam en waterbestendig. Bekijk hier ons assortiment.
Deurmatten: Deurmatten zijn essentieel voor het opvangen van vuil en vocht bij de ingang van een huis. Ze komen in verschillende maten, materialen en ontwerpen om te passen bij elke entree. Bekijk hier meer over onze deurmatten.
Marmoleum: Marmoleum is een duurzame en milieuvriendelijke vloerbedekking. Deze vloeren zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en patronen en zijn gemakkelijk te onderhouden. Meer over marmoleum.  

Hoe kiest u de juiste vloer?

Het kiezen van de juiste vloer voor uw woning of kantoor is een belangrijke beslissing die een grote invloed kan hebben op het comfort, de uitstraling en de functionaliteit van een ruimte. Hier zijn enkele overwegingen die u kunnen helpen bij het maken van de beste keuze.

Gebruik van de ruimte: Elke ruimte heeft specifieke eisen op het gebied van slijtvastheid en onderhoudsgemak. Wordt de ruimte bijvoorbeeld vaak gebruikt? Moet de vloer goed kunnen tegen vocht zoals in een badkamer? Moet het comfortabel zijn? Dit zijn allemaal vragen die je in overweging kunt nemen bij het kiezen van een vloer.
Budget: Uw budget speelt een belangrijke rol bij het kiezen van een geschikte vloer. Bepaal wat het budget is en welk materiaal hierbij past. Laminaat en vinyl zijn bijvoorbeeld budget vriendelijkere opties waar houten vloeren en tegels weer in een hogere prijsklasse liggen.
Onderhoud en duurzaamheid: Ook de levensduur en het onderhoud van een vloer zijn belangrijke factoren om te overwegen. Is de vloer makkelijk schoon te maken? Moet de vloer regelmatig opgeschuurd worden? Is de vloer waterbestendig? Dit zijn allemaal aspecten die meegenomen kunnen worden in uw keuzeproces.
Stijl: Uiteraard wilt u dat uw vloer esthetisch ook verantwoord is. Heeft u voorkeur voor een landelijke, moderne of klassieke uitstraling? Kies dus voor een materiaal dat past bij uw persoonlijke woonstijl.

Onze vloeren

De aankoop van een vloer is een belangrijke investering voor uw huis of kantoor. Daarom wilt u verzekerd zijn van kwaliteit en een kundige afhandeling. Bij De Woonunit bent u gegarandeerd van een uitgebreid assortiment, deskundig advies en een uitstekende klantenservice.

Ons uitgebreide assortiment biedt een breed scala aan vloeren, variërend van klassieke houten vloeren tot moderne vinyl- en laminaatopties. Hierdoor kunt u altijd een vloer vinden die perfect aansluit bij uw stijl en behoeften.

Samen maken we er een droomhuis van!

1 E1686655866892

Advies

In de winkel bespreken wij de woonwensen en adviseren wij je. Indien gewenst, maken wij een vrijblijvende inmeetafspraak voor een offerte op maat.

2 E1686655873983

Offerte

Je krijgt een vrijblijvende offerte opgestuurd van ons. Wanneer je akkoord gaat met de offerte, maken wij in samenspraak een planning.

3 E1686655883883

Afspraak

Onze stoffeerders komen op de afgesproken datum en tijd langs.

Onze stoffeerders komen op de afgesproken datum en tijd langs.