Over De Woonunit

Over De Woonunit

Over ons

Welkom bij De Woonunit, het adres voor woninginrichting in Julianadorp. Een nieuw interieur is vaak een aanschaf voor een lange termijn. Loop in winkelcentrum De Riepel eens onze huiselijke winkel binnen voor persoonlijk advies en een ruime keuze uit een gevarieerd assortiment. Vloeren, tapijt, binnen- en buitenzonwering, gordijnen, behang en meer. Met een speelhoek voor kinderen en een kop koffie voor jou kun je hier 6 dagen per week je woonwensen met ons bespreken of op je gemak rondkijken. Wij hebben ook veel leuke woonaccessoires.

Een droomhuis voor iedereen

Alle vloeren leggen wij bij je thuis, net als de installatie van zonwering en gordijnen. Interieuradvies geven we niet alleen in onze winkel, maar ook bij je thuis of op de zaak. En uiteraard geheel vrijblijvend, net als het inmeten. Met onze lange ervaring als woninginrichters en creatieve oplossingen voor elke vraag maken wij een droomhuis voor iedereen haalbaar.

Samen maken we er een droomhuis van!

1 E1686655866892

Advies

In de winkel bespreken wij de woonwensen en adviseren wij je. Indien gewenst, maken wij een vrijblijvende inmeetafspraak voor een offerte op maat.

2 E1686655873983

Offerte

Je krijgt een vrijblijvende offerte opgestuurd van ons. Wanneer je akkoord gaat met de offerte, maken wij in samenspraak een planning.

3 E1686655883883

Afspraak

Onze stoffeerders komen op de afgesproken datum en tijd langs.

Onze stoffeerders komen op de afgesproken datum en tijd langs.