Welkom

Welkom bij onze winkel in Winkelcentrum de Riepel in Julianadorp. Sinds 2017 zijn wij hier te vinden. Onze gezellige winkel toont een breed assortiment aan diverse vloeren, binnen/buitenzonwering, behang en verf. Speciale interieuraanvragen en wensen kunt u ook met ons bespreekbaar maken. 6 dagen per week zijn wij geopend en kunt u voor advies bij ons terecht. Ook kunnen wij een interieuradvies van A tot Z voor u uitwerken. Voor vragen en een planning voor uw nieuwbouw huis helpen wij u ook graag. Naast ons assortiment op maat hebben geregeld wisselende accessoires in onze winkel, bij ons ziet u dan ook niet snel meerdere dezelfde accessoires, dit om ons aanbod zo exclusief mogelijk te houden.

Onze winkel

Onze winkel is voorzien van de nieuwste collectie vloeren op de grond, leuke behangprintjes aan de muur, de nieuwste accessoires, verlichting en een wisselende hippe etalage. Ook zijn er demo modellen te zien zodat u zelf kunt beleven welke product u als prettig ervaart. Anja, Tess, Fiona en Ramona staan graag voor u klaar om te helpen!

Samen maken we er een droomhuis van!

1 E1686655866892

Advies

In de winkel bespreken wij de woonwensen en adviseren wij je. Indien gewenst, maken wij een vrijblijvende inmeetafspraak voor een offerte op maat.

2 E1686655873983

Offerte

Je krijgt een vrijblijvende offerte opgestuurd van ons. Wanneer je akkoord gaat met de offerte, maken wij in samenspraak een planning.

3 E1686655883883

Afspraak

Onze stoffeerders komen op de afgesproken datum en tijd langs.

Onze stoffeerders komen op de afgesproken datum en tijd langs.