Korte metten met insecten

Op mooie dagen wil je graag je huis luchten, maar zodra je een raam of deur open zet, heb je geheid insecten binnen. Heb je last van pollen allergie? Dan heb je baat bij het gebruik van horren met speciaal pollengaas. Of heb je misschien huisdieren, kleine kinderen? Ook daar is sterker horrengaas voor verkrijgbaar, lees hieronder verder over de verschillende soorten.

Benieuwd welk hor geschikt is voor uw situatie? Maak een afspraak en één van onze monteurs komt langs voor advies. Natuurlijk kunt u ook bij ons in de winkel binnen lopen om de diverse typen horren te bekijken.

Welke hordeuren zijn er?

Met goede horren van Unilux voorkomt u dat er vliegend ongedierte uw woning binnenkomt, hierdoor kunnen de ramen open blijven zodat er heerlijk frisse lucht binnenkomt. Voor elke situatie is een passende oplossing of het nu voor een deur of raam is.

Je kunt kiezen uit vaste horren, rolhorren en plisséhorren. Vaste horren zijn geschikt voor naar binnen als buiten draaiende ramen, het gaas is opgespannen in een frame en is altijd zichtbaar voor de opening.

Een rolhor is geschikt om binnen en buiten te plaatsen, om in- of op het kozijn te monteren. Het gaas rolt op in een cassette en het gaas is vlak en niet zichtbaar als de hor niet in gebruik is. Er wordt gebruik gemaakt van een Twistlock bij de plisséfit deze zorgt er voor een correcte sluiting en goede gassdruk.

Dan is er ook nog een keuze voor plisséhorren die standaard in of op de dag te monteren zijn zonder toevoegingen. Deze horren sluiten perfect aan bij de kozijnen en vallen daardoor nauwelijks op. Het gaas is geplisseerd en vouwt op in het cassette systeem, waardoor het niet zichtbaar is als de hor niet in gebruik is.

Wanneer de keuze voor een type hor is gemaakt, kan er gekozen worden voor een type gaas dat in uw situatie de juiste is. Zoals PPP gaas die gebruikt wordt voor de vaste horren en de plissé horren, dit is ultra view gaas en is het meest doorzichtig en recyclebaar.

Dan wordt er bij de rolhorren gebruik gemaakt van PGP gaas, dit is een sterke kwaliteit waarbij de transparantie gewaarborgd blijft.

Last van pollen? Dan kan er gekozen voor Pollengaas, dit is speciaal gaas om de lucht die van buiten naar binnenkomt te filteren en is Poll-texâ, E. C. A. R. F. gecertificeerd. Dit gaas kan toegepast worden in vaste raam en deurhorren.

Bang dat je kind of huisdier het gaas van je mooie hordeur beschadigd? Kies dan voor Petscreen voor huisdieren, dit gaas is 7 keer sterker dan gewoon gaas en zal dus minder snel beschadigen in een omgeving met jonge kinderen en/of huisdieren. Dit gaas is alleen toepasbaar in een vaste hordeur en schuifhordeur LUXE.

Verder zijn de horren in diverse standaard kleuren te verkrijgen en eventueel ook in de RAL kleur van het kozijn gespoten worden.

Samen maken we er een droomhuis van!

1 E1686655866892

Advies

In de winkel bespreken wij de woonwensen en adviseren wij je. Indien gewenst, maken wij een vrijblijvende inmeetafspraak voor een offerte op maat.

2 E1686655873983

Offerte

Je krijgt een vrijblijvende offerte opgestuurd van ons. Wanneer je akkoord gaat met de offerte, maken wij in samenspraak een planning.

3 E1686655883883

Afspraak

Onze stoffeerders komen op de afgesproken datum en tijd langs.

Onze stoffeerders komen op de afgesproken datum en tijd langs.