Over tapijt

Tapijt geeft je dat echte ‘thuis’ gevoel. Het is zacht aan de voeten en zorgt voor een warme, natuurlijke uitstraling met een tikkeltje luxe. Tevens is het warmte isolerend, wat je energie kan besparen. Je hebt de keuze uit heel veel kleuren, dessins en texturen.

Tapijtvloeren

Een van de grootste voordelen van tapijt is het comfort. Tapijt voelt lekker zacht en heeft een ‘warme’ uitstraling. Daarnaast werkt het geluiddempend en daarom ligt wordt het vaak projectmatig gebruikt. Er bestaat zowel hoogpolig als laagpolig tapijt. In kantoren wordt vaak laagpolig tapijt gebruikt, zodat je gemakkelijk met je bureaustoel over de vloer kan ‘rollen’. Tapijt kan je in verschillende maten verkrijgen en is een op maat gemaakt product. Of je nou kamerbreed wilt, rond of juist organische vormen: alles is mogelijk.

Onderhoud van tapijt

Regelmatig stofzuigen zorgt voor een langere levensduur en een fris uiterlijk. Vlekken zijn bijna altijd goed te verwijderen door een vochtige doek op de plek te leggen en te deppen. Bij hardnekkige vlekken kunt u speciaal schoonmaakmiddel gebruiken. Ga nooit wrijven of met agressieve schoonmaakmiddelen aan de gang. Wij adviseren u graag.

Trapbekleding

De meeste tapijten zijn uiterst slijtvast, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor trapbekleding. Met tapijt op de trap zorg je voor veiligheid en betere grip op de treden. Tevens is het tapijt geluiddempend, dus handig voor kinderen die de trap op en neer vliegen. Door een speciale ondervloer verleng je de levensduur en zorgt het voor nog meer geluiddemping. U kunt voor advies altijd langskomen in de winkel.

Onze merken

Samen maken we er een droomhuis van!

1 E1686655866892

Advies

In de winkel bespreken wij de woonwensen en adviseren wij je. Indien gewenst, maken wij een vrijblijvende inmeetafspraak voor een offerte op maat.

2 E1686655873983

Offerte

Je krijgt een vrijblijvende offerte opgestuurd van ons. Wanneer je akkoord gaat met de offerte, maken wij in samenspraak een planning.

3 E1686655883883

Afspraak

Onze stoffeerders komen op de afgesproken datum en tijd langs.