Over marmoleum

Linoleum, ook wel marmoleum, is een milieuvriendelijk natuurproduct en is daardoor erg duurzaam en populair. Naast dat het een natuurlijke, strakke look en feel heeft, is zo’n vloer ook nog eens eenvoudig in onderhoud. Ideaal voor projectmatig gebruik dus.

Wij hebben merken zoals Forbo Flooring!

Wat is Marmoleum?

Marmoleum is de merknaam van linoleum dat door Forbo wordt geproduceerd. Het is een milieuvriendelijk natuurproduct en is daardoor erg duurzaam en populair. Het is een harde vloerbedekking, heeft een veelzijdige toepasbaarheid en is daardoor een geliefde keus. Naast dat het een natuurlijke, strakke look en feel heeft, is zo’n vloer ook nog eens eenvoudig in onderhoud. De grondstoffen worden volgens een milieuvriendelijk fabrieksproces tot linoleum verwerkt. Dit doen ze door lijnolie en harsen eerst tot een bindmiddel te mengen waarna het houtmeel, de pigmenten en het kalksteen eraan wordt toegevoegd. Na dit proces heb je dan vervolgens een linoleum vloerbedekking. Linoleum is verkrijgbaar in talloze kleuren en dessins, waaronder marmer, betonlook, houtlook of terrazzo. Het wordt verkocht op rol en in click-variant zoals bij laminaat.

Voordelen marmoleum

Milieuvriendelijk
Lange levensduur
Duurzaam
Zeer hygiënisch en antistatisch
Geluiddempend
Onderhoudsvriendelijk
Krasbestendig
Geschikt voor vloerverwarming

Samen maken we er een droomhuis van!

1 E1686655866892

Advies

In de winkel bespreken wij de woonwensen en adviseren wij je. Indien gewenst, maken wij een vrijblijvende inmeetafspraak voor een offerte op maat.

2 E1686655873983

Offerte

Je krijgt een vrijblijvende offerte opgestuurd van ons. Wanneer je akkoord gaat met de offerte, maken wij in samenspraak een planning.

3 E1686655883883

Afspraak

Onze stoffeerders komen op de afgesproken datum en tijd langs.

Onze stoffeerders komen op de afgesproken datum en tijd langs.