Elektrische binnen en buitenzonwering

Elektrische binnen en buitenzonwering

Ease

Sinds dit jaar heeft onze leverancier Sunway een nieuwe introductie gedaan van het merk Ease. Dit systeem kan gekoppeld worden aan o.a. Google Home, Amazon Alexa en Google Assistant. Met deze bediening kunt u vanaf afstand uw raambekleding bedienen. De ease is gemakkelijk te koppelen door de Homematic IP Hub die draadloos verbinding maakt met uw smartphone app, uw draadloze internet netwerk of afstandsbediening.

Zonwering op zonne-energie

Naast elektrisch bedienbare zonwering hebben wij ook zonwering die opgeladen wordt door zonne-energie. De merken iMove en Brel zijn te vinden in onze producten. Het voordeel van deze bediening is dat er geen gat door de muur geboord hoeft te worden om aan te sluiten aan een stroompunt. De zonwering is hier ook weer met een afstandsbediening te bedienen. In onze winkel hebben wij hier ook een showmodel van hangen zodat u zelf kunt beleven hoe dit systeem in zijn werking gaat.

Zowel voor binnen als Buitenzonwering werken wij veel met het merk. Dit is een bedrade elektrische bediening. Voornamelijk in de buitenzonwering werken wij met het merk Somfy, de verschillende systemen zijn ook hier aan elkaar te koppelen via de Tahoma Switch box die te bedienen is vanaf uw smartphone.

Samen maken we er een droomhuis van!

1 E1686655866892

Advies

In de winkel bespreken wij de woonwensen en adviseren wij je. Indien gewenst, maken wij een vrijblijvende inmeetafspraak voor een offerte op maat.

2 E1686655873983

Offerte

Je krijgt een vrijblijvende offerte opgestuurd van ons. Wanneer je akkoord gaat met de offerte, maken wij in samenspraak een planning.

3 E1686655883883

Afspraak

Onze stoffeerders komen op de afgesproken datum en tijd langs.

Onze stoffeerders komen op de afgesproken datum en tijd langs.