Over onze gordijnen

Onze gordijnen variëren van inbetweens tot overgordijnen. In allerlei kleuren, stoffen en patronen. Ook voor vouwgordijnen kunt u bij ons terecht, dan bekijken wij samen welke stoffen geschikt zijn.

Wij hebben merken zoals; BMfabrics, Ode, Holland Haag, Catch, Cosi en Cachet.

De aankleding van je huis

Gordijnen zijn voor elk interieur mogelijk! Van inbetweens tot verduisterende gordijnen. Wilt u enkel de inkijk uit uw woning? Dan is een inbetween geschikt, wij hebben keuze uit verschillende stoffen, van dunne tot dikkere kwaliteiten. De keuze van de stof bepaald de uitstraling, wilt u voor een luchtige uitstraling of juist een warme luxe uitstraling, voor elke woonstijl hebben wij de juiste stof!

Ook maakt de plooi het verschil. Momenteel zien wij steeds vaker de zogenaamde waveplooi. Deze plooi geeft een luxueuze uitstraling, de plooi hangt over de gehele breedte keurig. Een enkele plooi zien wij vaak bij inbetweens en overgordijnen. Ook heeft u keuze uit een vlinderplooi, ook wel de dubbele plooi genoemd.

Extra optie

Een leuke optie bij onze gordijnen is dat u ze kunt laten voeren, dit houdt in dat u aan de binnenzijde van het gordijn een andere stof ziet dan aan de buitenzijde. Ook is het mogelijk om stoffen die niet verduisterend zijn te voeren tot een verduisterend gordijn.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze collectie? Wij adviseren u graag! Ook mag u de stalen mee naar huis om te kijken hoe de kleuren en structuren eruit zien in uw eigen interieur.

Gordijnrails en roedesystemen

Daarnaast hebben wij hoogwaardige gordijnrails en roedesystemen van Busche, Interstil en Vadain. De rails en roedes kunnen wij laten buigen voor perfect afsluitende gordijnen. In onze winkel kunt u het assortiment bekijken.

Samen maken we er een droomhuis van!

1 E1686655866892

Advies

In de winkel bespreken wij de woonwensen en adviseren wij je. Indien gewenst, maken wij een vrijblijvende inmeetafspraak voor een offerte op maat.

2 E1686655873983

Offerte

Je krijgt een vrijblijvende offerte opgestuurd van ons. Wanneer je akkoord gaat met de offerte, maken wij in samenspraak een planning.

3 E1686655883883

Afspraak

Onze stoffeerders komen op de afgesproken datum en tijd langs.

Onze stoffeerders komen op de afgesproken datum en tijd langs.