Ons assortiment

Ons assortiment

Vloeren

Zorgeloos leven begint in een huis met hoogkwalitatieve vloeren, de basis van elk interieur. Waar je voor kiest, is natuurlijk afhankelijk van hoe jij de vloer wilt gebruiken. Van moddersporen na een wandeling tot wijnvlekken na een feestje met vrienden. Ga je voor gemak of juist voor praktisch? Wij hebben verschillende vloeren in ons assortiment. Van PVC, laminaat, vinyl, marmoleum tot tapijt: voor elke ruimte hebben wij wel een passende vloer! Kom langs in de winkel en wij geven je graag advies!

Binnenzonwering

De keuze voor binnenzonwering maak je niet even. Worden het rolgordijnen, houten of aluminium jaloezieën, plisségordijnen of misschien toch shutters? Licht doorlatend, verduisterend of juist allebei?

Buitenzonwering

Langer genieten op je terras of voorkomen dat de zon hinderlijk naar binnen schijnt. Met buitenzonwering kun je kiezen uit uitvalschermen, markiezen, terrasschermen, rolluiken of screens.

Behang & verf

Met behang kun je je huis of kantoor elke gewenste stijl geven. Bij ons vind je de nieuwste behangtrends en verder hebben we voor elke smaak passend behang. We bieden behang in alle kleuren en de meest uiteenlopende patronen. Wij hebben ook overschilderbaar behang van zowel vlies als glasvezel.