Binnenzonwering

Binnenzonwering

Wat is binnenzonwering?

Binnenzonwering is een essentieel onderdeel van je interieur, en bij Woonunit begrijpen we dat als geen ander. Maar welke opties zijn er precies? Het omvat diverse oplossingen, zoals gordijnen, jaloezieën en shutters, die niet alleen de zon buiten houden maar ook de sfeer in je huis verrijken. Of je nu op zoek bent naar een tijdloze uitstraling, eigentijdse functionaliteit of een combinatie van beide, onze binnenzonwering collectie biedt een scala aan mogelijkheden om aan jouw specifieke behoeften en smaak te voldoen.

Welke soorten binnenzonwering zijn er?

In onze winkel vind je binnenzonwering op maat van diverse merken voor alle soorten ramen. Een greep uit ons aanbod:

Jaloezieën: Ontdek ons aanbod jaloezieën, vakkundig vervaardigd van hoogwaardig hout of aluminium. Personaliseer je raamdecoratie met de keuze uit koord of ladderband, beschikbaar in een scala van breedtes en kleuren. Of je nu de warme uitstraling van hout verkiest of de moderne touch van aluminium, onze jaloezieën voegen stijl toe aan elk interieur.
Rolgordijnen: Een ruime verzameling rolgordijnen, zorgvuldig ontworpen om aan al jouw behoeften te voldoen. Of je nu functionaliteit zoekt met duorollers of een natuurlijke ambiance met bamboestoffen, bij ons vind je de ideale oplossing voor jouw interieur.
Frames : Jaloezieën of plisségordijnen bevestigen op kunststof ramen of deuren zonder te boren? Ontdek de innovatieve oplossing met Magnoframes. Deze frames maken gebruik van een handig magneetbandsysteem, waardoor installatie eenvoudig en schadevrij is.
Plissé en Duette gordijnen: Verrijkt met het innovatieve Top-Down & Bottom-Up systeem. Deze raamdecoraties combineren functionaliteit met esthetiek.
Trufit: Voor montage op glas van jaloezieën, plissé, Duette of rolgordijnen in cassette.

Onze merken binnenzonwering

Bij De Woonunit hebben we een selectie van de beste leveranciers van zonwering:

Samen maken we er een droomhuis van!

1 E1686655866892

Advies

In de winkel bespreken wij de woonwensen en adviseren wij je. Indien gewenst, maken wij een vrijblijvende inmeetafspraak voor een offerte op maat.

2 E1686655873983

Offerte

Je krijgt een vrijblijvende offerte opgestuurd van ons. Wanneer je akkoord gaat met de offerte, maken wij in samenspraak een planning.

3 E1686655883883

Afspraak

Onze stoffeerders komen op de afgesproken datum en tijd langs.

Onze stoffeerders komen op de afgesproken datum en tijd langs.